Avtorji

Spletno vadnico sem zasnovala in vsebinsko pripravila Zvonka Kos. zvonka.kos@moja-matematika.si

Na osnovi izkušenj in idej, ki jih kot dolgoletna urednica učbenikov (DZS in Modrijan), revije Naravoslovna solnica in e-gradiv (Modrijan, Videofon) zbiram na področju e-izobraževanja, sem prišla na zamisel o pripravi slovenske spletne vadnice, ki bi bila v podporo učenju in poučevanju matematike na razredni stopnji.

 

Spletno vadnico so pomagale oblikovati učiteljice Jana Cimerman in Dragica Vračun Hercog, OŠ Hruševec-Šentjur, Kristina Šolmajer in Petra Likar Jan, OŠ Kolezija, Ljubljana ter Alenka Agrež, OŠ Koseze, Ljubljana.

 

Grafična podoba spletne vadnice in ilustracije so delo arhitekta Davorja Grgičevića, ki ima prek 15 let izkušenj z ilustriranjem in oblikovanjem učbenikov ter delovnih zvezkov za osnovno šolo.

 

Spletne naloge so v Flashu pripravili programerji: Matej Šranc, Rok Čančer, Andraž Jalovec, Marko Menart in Peter Sodja ter prispevali k dobri uporabniški izkušnji.

 

Postavitev spletne trgovine in spletne vadnice na medmrežje pa je delo spletnePOSTAJE, d. o. o., ki je z izostrenim čutom za izdelek in sodelovanje prispevala h kvaliteti in uporabnosti.

 

Veliko veselja z matematiko vam želimo,

Zvonka Kos, prof. fizike

 


 
 
 
STRINJAM SE

Spletna stran uporablja piškotke za boljše delovanje

Z brskanjem po naši spletni strani se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke, ki so namenjeni vaši boljši uporabniški izkušnji na naši spletni strani. Za lastne potrebe analitike uporabljamo Google Analytics, ki v ta namen namesti piškotke (izbriši GA piškotke). Več o piškotkih.